Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Wasabi ^^ mármint az étterem :D ott voltam... ott ittam ^^ ilyen running sushi vagy mi volt :D futószalagról kellett lekapkodni a kaját :D ilyen kis adagok ^^ a legjobb a garnéla volt wasabival. de a wasabi vazz valami hihetetlenül durva :D nem úgy csíp mint a hagyma, nem is úgy mint a paprika, orrod, szemed, torkod, szád, mindened megérzi :D de jó volt ^^
polip meg a tintahal sem volt rossz xD a mochi viszont (sztem az volt) nem olyan mint elképzeltem :D hallottam hogy fulladásveszélyes és most már meg is értem miért xD alig lehet elharapni :DDDolyan mint a rágógumi csak puhább sokkal... illetve nem olyan mert visszanyeri az eredeti alakját xDDDD de jó volt az is :D viszont ilyen rendes adag kaja nem volt ugye ... az külön van :C nem az all-you-can-eat részben... pedig egy kis sukiyakit megkóstoltam volna ^^ (asszem az az amit úgy hoznak ki hogy az asztal közepén még főzik vagy mi :D)