• Zocsi
    Hmmm... Én is megnéztem a filmet kb. két hete. Egy hawerom mondta, hogy még nem látott ilyen parás horror filmet. Gondoltam megnézem én is, szeretek néha borzongani. Háááát, csalódtam. Szerintem elég gyengécske. Az alapötlet nem lett volna rossz, de tényleg vannak átgondolatlan dolgok. Néhányat már említettek. (Mondjuk ha kinyírnák a családom én lehet, hogy nem vágnám le a lábam, legalábbis elsőre biztos nem. A másik, hogy miért nem vette le az ingét és húzta azzal magához a mobilt?) Mindenesetre teccett, hogy nem happy end a vége. Igazából szerintem a színészi alakítások voltak gyengék. Az orvos pali elég gyengé játsza az összetört elkeseredett embert. Nem tom, lehet, hogy én vagyok láma, de nekem az se tiszta - így egy megnézés után -, hogy mik a gyilkos tiszta indítékai. Miért pont azokkal az emberekkel végez. A gyilkolási modszerei mondjuk ötletesek, jól átgondoltak, de könyörgöm ő is hibázhatna néha... LOL Nekem ez a film az egyszernézhető amrikai horror kategóriába tartozik. A 7. ehhez képest... Az alapmű, többször nézhető, jó film!