• strogg
    Pontosan erre céloztam akkor, amikor a nagy cég méreteit ecseteltem. Kis malcanak kevés kaja, nagy disznónak mászányi kaja. De azt a mázsányit meg kell termenteni. Az m$ kétségbeesett piac keresésének lehettünk tanúi. Amit említesz írtam a palm döntését, a konzoloknál meg gyk: semm olyasmire nem jutott, amire nem számítottunk volna. (második legnagyobb konzolgyártó.) A SW szabadalmak elakadt, az EU rájuk húzta a vizes lepedöt, a PC-s játékpiac rohamosan gyengül (tehát esik a win mint játékgép ázsiója) mobil piacon sem vezetök a symbian, linux, és egyéb OS-ek miatt. Mondhatnám minden foronton elakadtak. Az egyre hevesedö linux elleni FUD jól mutatja, hogy idegesek, mert mindez egy egyre szükülö PC-s iparágban történik, amit egy recesszió is súlyt. A nagy maléacnak veszélyben a holnapi betevöje.

A másik. Az m$ -re a csapás nem innen fog jönni.:) ezt tartani fogja sokáig. De amint a nyílt forrás jobban elterjed (2 év? kb.) és erösebb lesz a tözsdei m$ árfolyamok azok amik veszélyesek lesznek. Tovább eshet, akkor pedig a malc feje fölött is elértéktelenedik az ól, mégha éhen nem is hal. Egyszerüen túl nagyok, és még többet KELL akarniuk, de ez napról napra jobban nem fog menni. Erre akartam rávilágítani. Nem a Linux fogja legyözni az m$, csak a linux lesz a tüske, ami kidurrantja a lufit.