• pemga
    Nézd csak meg a BIOS-ban is :). Nekem is az volt a megoldás, hogy BIOS-ban engedélyezni kellett az FDD-controllert (nem a drive-okat, a controllert magát). De amíg erre rájöttem... Csak úgy ment, hogy gyártani kellett egy spec bootcd-t, amin egy debug enabled hw-detektor futott, és az kinyögte mit hiányol. (Igaz ez nem Pro, csak Home, dehát ki mit fizet ki :)). Na, ennyit én nem szoktam szívni a linux-al.

Az jelentős tévedés, hogy a játékok többségét Windowsra írnák, ez már régóta nincs így. Különféle console-okra írják, a PC már csak egy másodlagos megjelentetési forma (ha egyáltalán kiadják), kivéve pár speciális játéknál. Bennem fel sem merül, hogy windows-os programokat használjak, csak ha valami ügyfél rá nem kényszerít, de akkoris valami használható környezet belövéssel kell kezdeni (kezdve cygwin-el), mert hát valamivel dolgozni is kell... Linuxom van előre összeállított cd, amiről csak be kell bootolni és műxik... (Biztos menne pendrive-ról is, csak az kicsit drágább egy cd-nél)