• pemga
    Előszöris, KDE-ben ezeket lehet csinálni GUI-ból.

Másrészt, én pont ettől szoktam idegbajt kapni, hogy a mi a jó stb-stb-stb-ért kell nekem next gombot nyomogatni egy install-nál. Miért nem képes a szokásaim megjegyezni? Pláne, ha mindezt nem egyszer, hanem mondjuk 100 gépnél kéne megcselekednem, _minden_egyes_programnál... (Az Oracle is rájött arra, hogy a válaszokat el is lehetne menteni file-ba, és azzal etetni a setup-ot). Mondjuk az is igaz, hogy én gyorsabban gépelek, mint kattintgatom össze menükből a sok hülyeséget, pláne ha valami lokazilált izéről van szó, aminek a.) nem értem a szövegét, b.) el sem tudom olvasni a betűit. Azért az már szánalmas, hogy screenshotok alapján pozícióból kell kikeresni, hogy mi micsoda, még a hotkey-k sem mérvadók, mert ezek lokalizációként változnak. Arról nem is szólva, hogy én linux alatt egyszerűen lecserélem a nyelvet egy export LANG, LC_ALL-al, win alatt meg külön egyesével meg kell venni a progikat, és nem is hajlandó egyszerre több fent lenni ugyanabból. A windowst egy idegbajt okozó valaminek tartom, aminél sosem látom, hogy mi történik. Pl. mi a *-rnak kell floppy-drive-nak a gépben lennie ahhoz, hogy ez a **** feltelepüljön?

Bocs, elragadtattam magam. Szóval én maradok a debian linuxnál, békésen, nyugodtan :). Ami azt csinálja, amit én akarok, és nem akarja nekem megmondani, hogy mit akarjak :). There's more then one way to do it.