Arról,hogy a Valve késett mi köze az atinak persze adott kupont de arról nem ati tehetett.Doom is késett mégse nvidia tehet róla pedig ők nyomták a lét.Stalker is késik meg hosszasan lehetne sorolni de erről inkább játékfejlesztők tehetnek mintsem hardvergyártók.
(Persze lehet kész van csak megvárják ki tejel többet és arra optimalizálják)
Az fx pontosan a pixel és vertexshaderben volt gyenge.
Ati kezdte részletezhetted volna.Segítek 3dmark csalással kezdte nvidia.
kártyagyártó hibája kit érdekel.
Ha fogok egy 6800nvidia vagy ati csippet ráragasztom egy nyákra és odadom valakinek persze semmit nem csinál akkor nem nvidia vagy ati tehet
róla hanem én.
Arról nem tehetek nem láttad.Pl. volt egy terem tele gépekkel. valami 3d vagy rajzfilm studio szerű és azt mondta az nvidia elnöke,hogy ezt az egészet belesüritettük az fx csipbe és hasonlók..
Sm3.ról nem mondtam a mostani nvidiák rosszak sőt 600gt dicsértem is ez mégse 100000 és valszeg jobbak mint x700 szeria
Sm3-szerintem előny lehet még (de egy kicsit hadd kössek bele
"Ahogy az várható volt, az SM 3.0 nem javított a képminõségen, bármit is állítson az NVIDIA. Az, hogy a FarCry tapasztalatai más játékokban is megjelenik-e, idõvel megtudjuk.
"Az NVIDIA és a Crytek bebizonyította, hogy az SM 3.0 gyorsabb, mint az SM 2.0, dacára annak, hogy az ATi az utóbbi pár hónapban folyamatosan ennek az ellenkezõjét állította. A FarCry-tesztek többségében az NVIDIA kártyái képesek voltak legyõzni ATi-s versenytársaikat. Különösen a GeForce 6800 GT teljesítménye volt igazán meggyõzõ, ami $399 dolláros árát is tekintve komoly érv a közvetlen versenytárs X800 Pro-val szemben."
"A sebességnövekedést ugyanis okozhatta más is ? például, hogy az SM 3.0-s kódot direkt az NV4x architektúrára optimalizálták"
Mivel az nvidia kérte fel a crytek nevezetű céget,hogy csináljon az nvidiának egy techdemot ami szemlélteti a kártya képességeit és ez nagyon jól sikerült ezért mondta nekik csináljanak egy játékot és potovázik rendesen támogatás meg ubi soft stb..
"A sebességnövekedést ugyanis okozhatta más is ? például, hogy az SM 3.0-s kódot direkt az NV4x architektúrára optimalizálták"