acdc#30
Nem a méretével volt a baj hanem az elviselhetetlen zajával.Ráadásul úgy volt indokulatlanul hangos és magas fogyasztású ,hogy a teljesítményt nem tükrözte.
Amúgy tudod mit legyen ez a leghangosabb hütő a világon de a világ jelenlegi leggyorsabb vga-jától valahogy jobban elmegy..
Nem tudom milyen iróniát kellene éreznem...Nem állítottam,hogy nem lenne jó jelen pillanatban az nvidia csk azt,hogy gusztustalan és hazudik amúgy az intelt is gusztustalannak tartom de a chipszettjével és procijával elégedett vagyok (nem a reaktorból való van)
Naiv? csaltak 3dmarkban tény,azt állította, hogy az ati driverei nem kapnak whql minősítést-én még nem talélkoztam olyan hivatalossal ami nem lenne az-hazudott nvidia igen tény,valamint azt is hogy
nem kompatibilis a PCI Express szabvánnyal-szintén nem tudok olyan ati pci express kártyától ami nem menne pci expresses lapban- hazudtak igen tény.Ráadásúl olyan piti hazugság és alaptalan rágalom(irigység) ami rövid időn belül ki is derült és nagy beégés volt-ennyit tudnak
Részemről befejeztem nem látom értelmét továbbra is gusztustalannak tartom az nvidiát valamint ati se szent.