dez#29
"5600 közép 5800 felső
9500 közép 9700 felső"
Nem csak a három fő kategória létezik. Most nem szedegetem elő a belső felépítéseket, de a 9500 mindenképp erősebb, és a maga idején drágább is volt.
"Most 6600gt tartóm "jó vételnek" (attól még gusztustalanok)"
Látod, ez a "hívés". Az ATI-nak is vannak, voltak érdekes megmozdulásai. Most például a profit növelése érdekében lemondtak az SM3.0-ról, és miközben korábban ők is reklámozták, nekiálltak lényegtelennek beállítani. Korábban meg félrevezető képekkel "illusztrálták", hogy milyen rossz a 16 bites shader (mert abban elviselhetőbb shaderteljesítményt nyújtott az FX). Persze, tényleg nem volt túl jó az FX, de erre ők még rátettek egy lapáttal. Meg ez a Valve ügy... Úgy állították be, hogy már akkor megjelenik a játék, meg még jópár másik DX9-es játék, valójában már kint volt a köv. gen, mire tényleg megjelent (az meg szerintem egy nagy kamu, hogy azért csúszott, mert betörtek). És az akkori legkedveltebb játékok (nem = legújabbak) megfelelően futottak az FX-en is. Szóval ment a manipuláció szépen.
"Alaptalanok voltak és az nvidia kezdte utánna jött az ati azzal a különbséggel,hogy ő valóságot közölt"
Szerintem az ATI kezdte, mégpedig érdekes stílusban.
"Tv kimenet homályosabb ezt ugye nem mondtad komolyan"
Vazz, gyere el és nézd meg. Ez persze lehet a kártyagyártó hibája is, de az kit érdekel?
"reklám... látnod kellett volna a videot...csodálkoztam.hogy nem perelték be a fogyasztó megtévesztése miatt.."
Miről beszélsz?
"Amugy arról is csináltak filmet mikor a mérnökök kifigurázzák magukat a 6800 hütése miatt elég durva de legalább öszinte"
Azt láttam. Most az ATI is csinálhatna egy ilyet. Lásd #28.