Janek81#19
Több sebből vérzik ez a dolog. Egyrészt ugye a nyílván való trágárság. Másrészt valszeg nem gondolkodott kicsit sem, mielőtt nekifogott a leélnek, mert ha kicsit is belegondolt volna, akkor egyből be kellett volna ugrani neki, hogy tulajdonképpen azt sem tudja, hogy kinek írja a levelet. Csak egy ügyfeles címre küldte (feltételezem), azaz bárki olvahatta, így fogalma sincs róla, hogy kit anyázott le teljesen ismeretlenül. Harmadrészt pedig remélem te sem gondolod komolyan, hogy csak és kizárólag az az ügyfeles tehet a levélben összefoglalt dolgokról. Összefoglalva igen durván beszélt egy teljesen ismeretlen emberrel, aki az égvilágon semmiről nem tehet. Az ügyfelesek szvsz nem az ehhez hasonló problémák megoldása miatt vannak, hanem pl technikai tanácsadás miatt, beálítani a kapcsolatot vagy akármi.
És ha azt gondolod, hogy nem voltam hasonló helyzetben, akkor bizony tévedsz. Sőt, tudom űberelni is a dolgot, mert nekem olyannal van problémám, ami szintén monopolhelyzetben van, ám ha lenne is más alternatíva, a szolgáltatás minősége akkor sem tudna változni, max másnak fizetnék. De hogy ne hid, hogy csak a levegőbe beszélek, konkrétan az áramszolgáltatással vannak komoly problémák itt, ahol élek. Hiába váltanék szolgáltatót, attól nem fogják felújítani a berendezéseket, kvázi minden maradna a régiben. Mégis normális hangnemben le tudtam rendezni a dolgot az osztályvezetővel, és sikerült még egy szünetmentes tápot is kibuliznom ingyen és bérmentve (amit igaz azóta sem igényeltem, de majd sort kerítek rá). Kb ennyi.