strogg#142
Szerintem is gusztustalan az smsweb rendszer. Valaki (egyébként nagyon bölcsen és elörelátóan) észrevette, hogy ezt a kiadók alapjaiban baxák el. És a warez virágzik. Magyarországon meg drága a tárhely és úgy általában minden sokkal drágább, ami a minimumnak kéne lennie a 21. sz elején. Hát biztosítja az eszközt, csak fizetni kell. Ezt a bérlö be kell hatjsa, ezért kell fizetni sms-ben. Ez a logika. (jó logika egyébként. Én is így csinálnám:) De a warze lényege elveszett, nagyméretekben kezdett trerjedni ez a bünözésui forma, és egyértelmüsítették, hogy büncselekmény, amig a p2p esetében még mindíg erösen lebeg a kérdöjel. Itt már egyértelmü. Ráadásul erkölcstelen is. Nem sajnálom öket. Ha azt mondják a p2p-t békén hagyják, de az smsweb vesszen, hát csatlakozom, és azt mondom az smsweb vesszen.
Sajnos nem tudom ezt mondani stratégiai okokból. Az aSVA és társai k. sokat képzelnek magukról. Azt hiszik mindent megtehetnek. (DVD másolásvédelem, fenyegetözés, alapból bünüzönek nézik a vásárlót, pofátlan árak, stb....) tehát amíg ez nem változik az smsweb is csak egy eszköz, amely talán egyszer "meggyözi" öket arról, hogy nem így kéne:) Tehát nem szép az smsweb. De amíg en mváltozik ez az elnyomó kiadói politika, addiog minden eszköz jól jön, ami jobb belátásra térítheti öket. Ez van.