pemga#10
Érdekes, hogy a memória-fogyasztás csak a dózeres verzióban jelentős (egyébként mi a jelentős?, a IE helyből 100M, ez meg 8 tabbal csak 50M, úgy hogy ebben ázsiai fontoktól kezdve minden van). Minden frinc-franc megjelenítést ki lehet kapcsolni (AdBlock, regexp-ekkel dolgozik, ami jóval többet bír). A kiterjesztésekkel szarakodás az oprencer sajátosság, én már évek óta mondom, hogy a BeOS alkotott ebben végre, mert ő felhúzott egy ContentType nevű property-t, és onnantól kezdve filesystem szinten volt kezelve az egész kérdés (programoktól függetlenül, kb. mint a weben levő tartalom). Menü és hangvezérlés őszintén kevésbé érdekel, én keyboard shortcutokkal és mouse gesture-ökkel vezérlek attól függően hogy éppen min van a kezem :), de ez nyilván egyéni preferencia kérdése. Mindenesetre a hangvezérlés lenne az első amit kikapcsolnék. Stabilitás, hát szerintem ez inkább oprencerfüggő, nekem nem nagyon szokott megpusztulni, pedig elég intenzíven szórakoztatom (encoding-ok váltogatása, brutál szűrések, háttérben foglalkoztatás nyelvi Translatorokkal, periódikus check-elés (pl. weather plugin), stb-stb.