10571093361148553957.jpg
  • hunbasser
    december 30-án a bb honlapján olyan bejegyzést olvashattunk,amiben Tibbah leírja,hogy 2009-ben ezek fognak megjelenni,de nem biztos,hogy mind:

Barbárfivérek – Halottak napja /finuccsi mixtape/ Dj 50, Dj Fegz
    Barbárfivérek – DSP mixtape DJ Gerysson
    Barbárfivérek – ep
    Tkyd vs. Barbárfivérek ep
    RT – Piszkos kezű ártatlanok
    Finuccsi – XXX / Míg a halál el nem választ /
    Bigmek - Sötétedés után
    Bigmek + Frog ep
    Deego - street ep
    San ep
    Frog album
    Jiffo album
    Dsp album
    Beatologic – Coffeologic
    Dreamerz 2
    Landi ep
    Sog ep
    TM album
    Bloose Broavaz album
    Coimbra Bros. Ep
    Tibbah ep
    Connections 3

na most ebből kész van a finuccsi mixtape,most készül még a dsp mixtape,meg nyárra kész lesz a sötétedés után,meg a TM album is majd jön valamikor,talán nyáron.

szerintem jó,ha ennek a fele kész lesz 2009-ben :D
    ezeket a mixtapeket sztem nem nagyon kéne erőltetni,mert oké,hogy fasza beateket tolnak be alá,meg újrarappelik az egészet,de kicsit rókabőr szaga van.nem kell megírni új számokat,megcsináljuk a régieket mégegyszer amik már be vannak tanulva tibibácsi és deego tol rá majd vmi új beatet,gerysson összemixeli és kész az új mixtape. és mondjuk oké,egy siskánál még jó is,mert siska olyan,hogy bárhol tud újat mutatni,meg az ő számai annyira jók,hogy megéri,na de dsp... 3 albumuk van,abból kettőt kb senki nem ismer,mert azok voltak a kezdő albumok és most a Társadalomklinikával berobbantak,ami amúgy egy nagyszerű album,csak na... :) szerintem 4-5 év és akkor egy dsp mixtapet is úgy fogok várni,mint egy finuccsi mixtapet.

remélem több mixtape már idén nem lesz :D meg már jöhetne a Deego album is lassan,meg új finuccsi :)