• droland
    UI: Én pl, leülök a gép elé, épp fáj a fejem, mert szegény csajnak mindig baj van a gépével, persze az enyémen ugyanazok a programok futnak, ugyanaz a vírusfigyelő, szinte minden, hisz végülis én csináltam. De neki folyamatosan baj van vele. Egyszer sem hardver hiba, vagy lefagy a word, vagy befagy a játék. Nem tudom, végülis elég egy napra elmenni jól megelégelt pofával úgy felállni, hogy végülis kész, dehát, ugy sem fog eltelni hét, hogy neki ne legyen baja. Na jó, rakjuk be vendégnek....az istenit, hiv hogy nem tud játékot telepíteni. Nem jó, legyen felhasználó....a francba, okos barátja aki épp ott növelné a virtuális memóriát, mert a doom3 kicsit vacakol, persze nem a 2ghz notrwood celeron + integrált savage3d ddr pro tehet róla, hanem a kevés virtuális memória. Nem baj legyen, vissza rendszergazda. Eltelt egy hét, ő rányomott az AVG-nél a KÁNTINNYURA, a delete, vagy stop helyet. Kezdődik minden előlről. Természetesen fújom az összes jelszavát freemail, társkereső minden szarra, végülis én csináltam neki, bár megjegyezni sem volt könnyű 1-9-ig megjegyezni számokat, de ő már csak ilyen. Feltörhetném, átverhetném, egyebek, még ha nem windowst használna akkor is..., hisz én csináltam neki az egészet... de nem teszem...

Másoknak az miért jó???