Juszt juszt is utánajár
  • PetruZ
    #7
    Nem, nem az általánydíjas netet, hanem az általánydíjas telefonos csomagokat mondta, direkt úgy, hogy át kell menni másik telefonos szolgáltatóhoz. Ezen buktam ki én is. A két fickónak (akiknek a neveit ráadásul következetesen összecserélték a feliratozásnál), meg a Mat*-vos nőnek ebből a szempontból igaza volt: bárhová megy az ügyfél, telefonos internet esetén ugyanezzel a veszéllyel kell számolnia.

    Egyébként meg:
    1. Jó fél éve jókora balhé is volt belőle, tele volt a net meg az újságok, tévé ezzel, nem igaz, hogy a gyerek, meg az apja egy betűt sem hallott róla. Azóta egyfolytában súlykolják a két weboldalt, meg a Mat*/Axelero oldalán is kint vannak a figyelmeztető hírek/linkek.
    2. A dialer programok (általában) nem felbukkanó ablakokra való kattintással települnek. Alapesetben bármilyen engedélyezett aláíratlan ActiveX futtatási jog elég nekik. Ez még az alap, default IE beállításokban is ki van kapcsolva, vagy minimum rákérdezésre van állítva.
    3. Nekem ott büdös a dolog, hogy ha egy dialer települt, akkor az települt. Tehát nincs olyan, hogy feltelepül, működik egy kicsit, majd lelövi magát és pár hónap múlva újra dolgozik egy estényit... Én legalábbis nem hallottam ilyenről.
    4. Mekkora lol már, hogy Juszt egyszerűen kikéri magának, hogy a Mat* nem néz utána a számnak, hogy az valójában hová irányul. Pampog, hogy ő, mint egyszerű ember, kiderítette, hogy a szám vszleg kubai. Valószínűleg. Azaz nem derített ki semmit. Mondhatta volna azt is, hogy antarktiszi, de hát gondolom, az kevésbé hihető...