Dredd#38
Teljes mértékben egyetértek. Arra hívnám fel minden fikázó figyelmét, hogy próbáljanak együtt haladni a korral, amiben benne élnek! Ha van egy kislakult "stratégia" fogalmuk, próbálják leporolni és a ma követelményeihez igazítani. Könyörgöm, a StarCraft olyan régi, hogy szvsz nemsokára kiadják telefonra! Megértem, hogy ha valaki még mindig a pII-esével nyomja otthon, mert egy Warhammer40k el sem indul a gépén, az szereti, anno én is évekig játszottam vele, de be kell látni, hogy ez a játék már a -dicsőséges- múlt. A Warhammer 40k szerintem tökéletesen visszaadja azt a hangulatot, ami a Warhammer univerzumra jellemző; nyilván ha valaki nem olyvasott egy Ian Watson könyvet sem, annak fingja sincs róla. Nem beszélve arról, hogy kinézetben nem is lehet összehasonlítani az SC-vel, mintha egy trabantot viszonyítanánk egy új peugeot407-hez.
Engem elkeserít, hogy a PC-s szekcióban ennyi RTS van, és FPS csak egy, az is a hulladék CS. Nem értem, miért nincs egy ET, BF42, DC, BFV, neadjisten BF2, valami olyan FPS, ami megüti a színvonalat, és nem egy sokéves motorral ellátott gagyi játék mint a CS.