• archkoven
    Lehetetlen olyan listát összeállítani, hogy mindenkinek a kedvére tegyenek ez tény.
    Viszont olyan játékok kerültek be amikről elképzelni sem tudom mi a francot keresnek ott.
    Első helye a Dead or Alive Ultimate. Ez tipikusan az a műfaj amivel engem ki lehetne üldözni a világból. A tekkenszerű észnélkül verekedős játékoknál már szerintem nincs lejjebb, ennél sekélyesebb műfajt elképzelni sem tudok, játékterembe valók hülyegyerekeknek nem egy világversenyre. Nem hiszem hogy ez emelni fogja a WCG színvonalát.
    A Warhammert is elég gyengécskének tartom, szép a grafika, de mint stratégia tragédia.
    A Need for Speed Underground 2 pedig egy arcad autóverseny, véleményem szerint az sem ide való.
    A Starcraft egy ikon, és a Warcraf3-at is elismerem, bár nekem túl sok benne a szerepjátékos elem. Mindenesetre az tuti hogy a Blizzardnak nem kevés pénzébe került hogy két játékkal is képviseltetheti magát a WCG-n.
    Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az Unreal kiesett mert az egy igazi sebességorientált FPS volt (és nem a manapság divatos lopakodós), ez a műfaj számomra az RTS mellett a leginkább a WCG-re való stílus. Annál is inkább furcsa számomra hogy kiesett, hogy a játék friss volt és a legújabb része nagyon jóra sikerült. Láthatólag az Atari nem tömte ki annyira a döntéshozók zsebét mint a Microsoft.