Tanármajmok húzzanak innét
  • Vlala #33
    Na figyu, te presztízs-és pénzközpontú lusta disznó (vagy nevezzelek az esszéid alapján egyszerűen majomnak?):
    Az n+1. hozzád hasonlóval hoz össze az SG, herótom van az ilyenektől.

Első bekezdés: Te kezdted, én nem szidtam, csak visszaütöttem a szervát. Sérttődj meg. Már kéertem érte a büntimet.

Megnézném, hgy engem tököntérdelsz, előbb törne el a lábad. Jó, tudom, monitor mögött mindenki 2kétméteres kigyúrt állat, aki a harcművészeteket jelöli meg hobbijának, mer' az bejön a csajoknál. De szvsz az, aki nem bír elmenni az Astoriáig, inkább topicot nyit a "hozzatoknekemegypuskatollatazAstoriától" címmel, az harcművészetet csak a MKTben tanulhatott... tudod, előre+előre+kisütés :-P

Az én sztorim a következő: egyszer egy nagydarab HVCS beszólt nekem, na nem majmot, hanem durvábbat. Ugyanilyen nyugalommal mondtam neki ugyanazt, amit neked válaszoltam, erre sértődötten körbenéz, hogy hallottátokemitugat, aztán megpróbált megütni. Eltört a karja, sírva rohant el, pedig egy perccel előbb még nagyfiú volt.
    Szóra szóval, tettre tettel felelek.

Második bekezdés: a problémák kivetítése wa világra, azért lopok, mert már őseink is rablóhordákban éltek, és háborúztak egymással, és ott volt a két világháború, az Észak Dél ellen, meg a többi szörnyű katasztrófa.
    Megjárjuk a zenkört, teszünk egy kirándulást galaxisunkon kívülre, hogy teljesebb képet kapjunk a Világ hogyanmikéntjéről, aztán visszajvünk, és mindentudóként minden apróságot megmagyarázunk világméretű példákkal. Én is kezdhetném azzal, hogy nyílt anyázás már a Lwear királyban is volt, innen vettem a művészi idézetet. Nem fogom ezzel kezdeni. Szerváltál, válaszoltam. Ennyi.

" jövőre én is fölveszem a tanárszakot" az innéttel meg a Hol? kérdésre adott "általánosba" válaszoddal inkább a muszálydzsekit vedd fel.

Különben is, fel nem fogom, miért kell egy édesanyázáson ennyit görcsölni.