RPG elemekkel tarkított online golfszimulátor
  • donpedro
    #1
    Egy olyan kizárólag multiplayerre kihegyezett golfjátékról van szó, amelynek jelenleg zajlik az ingyenes bétatesztje. Én is letöltöttem, és eddig csak jót tudok mondani róla.

    A kliens nem nagy, egy 384-es ADSL-el is leszedhető 1 óra alatt. A játék teljesen stabil volt, a lag sem vészes, szóval ezzel nem volt gondom.

    A játék kezelése könnyen megtanulható, viszont a játékmenet már korántsem olyan könnyű. A Tiger Woods-féle golftól eltérően itt clickelgetős technikával kell ütni, és nem könnyű beletalálni, de nem lehetetlen, a kihívás szintje szerintem tökéletes. (elsőre 88 ütéssel mentem végig a kezdők pályáján) Egyébként van jó tutorial is a játékban.

    Ami az RPG elemeket illeti, nos, ezt azért nem vitték túlzásba. Összesen négy skill-t lehet fejlesztgetni, viszont vannak más tárgyak, amelyekre a pályákon nyert pénzből lehet beruházni.

    A játék egyébként mangás stílusjegyeket tartalmaz. Összességében véve én csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem marha jó a játékélmény, pláne ha többen játszanak együtt. (asszem 4-en lehet egyszerre)

    Elvileg versenyeket is szerveznek, de erről még nem sokat tudok. Mindenesetre akit érdekel, az itt nézzen körül:

    a shot-online hivatalos oldala