KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
azé teccik ez a sok veszekedés.. izgalmasabbá teszi a forumot. de azér gondolom senki nem szeret rosszba lenni a másikkal szal igaza van az előttem szoloknak és PEACE..
meg ha kérdeznek vmit akkor jobb lenne télleg válaszolni mer télleg könnyebb linket adni viszont ha vki kérdez tőletek akkor biztos azér itt kérdez mer nem arra akar hagyatkozni amit a honlapon talál (mongyuk statisztikai adatok meg sok ien izé leirás) hanem a régi játékosok tapasztalatára kiváncsi és tőletek szeretne tanulni (tom én is válaszolhatnák, de nem járo ide oan sűrűn mint a régi regesek meg már egy ideje nem is az eredetin jáccok).
jah sztem egy kis odafigyeléssel és persze érzékkel nyelvtankönyv nélkül is meglehet vmien szinten tanulni egy nyelvet de szotár mindenképp kell hozzá mer csak egy filmben sikerült egy pasinak ugy megtanulni egy nyelvet h csak figyelt és kitalálta szavak jelentéseit.. :)
asszem nem hagytam ki semmit.. ez mind az én véleményem lehet irni h tartsam meg őket magamnak meg minden, de ezzel senkinek nem akarok rosszat és nem is állok senki pártjára csak eccerűen uj látásmodot probálok nyitni, ha vki hajlamos arra h befogadja az csak erősiteni fogja a személyiségét.. :P
és télleg: diegho feltüntethetnéd az életkorod ha már mások életkorát birálod (EBBE SE VOLT SEMMI ROSSZ SZÁNDÉK!!)
nah télleg END byez