KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Curbuncle #9431 @Dodo
Már múltkor is akartam szólni, ha van valami bajod, azt nem a fórumra kell beírnod, hanem fogod magad és elmondod mobilon keresztül vagy ott a ts. Nem szeretem, ha olyanok akarnak lejáratni, akik máskor meg teszik a szépet. Remélem érted.
@diegho
"ezért tart ott az életben ahol, és ezért nem fog előrejutni soha, az ilyent csak sajnálni kell, vagy inkább szánni?"
Ad-1, tüntesd fel az adatlapodon az életkorod.
Ad-2, a helyedben nem próbálnám meg megfejteni mások jellemét, illetőleg légből kapott következtetéseidet tartsd meg magadnak, hiszen a szólás szabadsága ugyan sokmindent megenged, de nem a mások közszemle előtt való kifigurázását. Nem mintha ez téged érdekelne, csak szólok szerencsés esetben vagy hogy ez csak egy fórum, odakint sem fogják ezt díjjazni.
Ad-3, valahogy most butának érzem magam. Nem is tudom felfogni, miért nem léptem be hetente csak 1x a kliensen keresztül. Talán majd te kifejted, miért is olyan jó az az embernek, ha éjjel-nappal megy a számítógép.
---> Nem azt mondtam, hogy nem szabad kérdezősködni, hiszen alapjáraton erre való egy fórum. Hanem hogy amit te is megtudsz nézni, hiszen igen erős mennyiségben hangoztatod, milyen érett gondolkodású és felnőtt egyén vagy másokhoz képest, azt miért nem teszed meg saját magad? Ki is fejtetted milyen nagy angolos vagy, hoppá hol okoz gondot elolvasni a főoldalon leírtakat?
A szánalom, max neked járhat, tekintve, hogy amióta betetted ide a lábad, azóta egy dolog megy, de az nagyon. Milyen vagyok én, mim van nekem, te olyan buta vagy, bezzeg én vagyok itt az értelem. Ember ha te annyival okosabb vagy nálam, akkor necsak a billentyűzetet koptasd naponta százszor, van hogy 4 perc késésekkel, hanem próbálj meg egy normális nem provokatív stílusban íródott szöveget írni.
(Provokatív: ~Fenhéjjázó, mindenttudó, pökhendi, tenyérbemászó stílus. Hadd ne kelljen most belinkelnem, hogyan szóltál vissza már nem egy embernek ezen a fórumon.)