• Dodokacsa
    @kicsik segítése

na ez annyira jó téma:P nagyrészt Chamberrel értek egyet
    én is külső segítség nélkül vagyok ott, ahol. senki nem vett nekem full g42-t és g40 íjat lvl 1-en. perzse kölcsönök voltak, de az nem ua. lvl 30-ig nem volt full g42-m, peig én már akkor kezdtem amikor az alapnak számított (nekem persze klasszisokkal könnyebb dolgom volt mint Chambernek, ő régebben kezdte sokal "zordabb" körülmények közt :P)

tehát segítség... már nem tartom számon pontosan mennyit buktam a segítsünk a kicsiknek témán, de több mint 10kk-t az tuti
    adtam, mert ha van mindig adok (születési hiba), és általában a nagyrészük ment a levesbe, mert az illető vagy abbahagyta, vagy csak simán benyúlt, és kezdett más karit
    persze, természetesen van pár ember akinek segítek, és segíteni is fogok, ha tudok, DE őket ismerem, uh ez természetes, nincs benne semmi különleges...

tehát 1 szó, mint 100, én már befizettem az adót :D
    mostmár megfontolom kinek adok, és általában ha nem ismerős lvl 30 alatt nem adok
    persze infó, segírség az ingyen van, az mindenkinek jár
    olyan meg, hogy nem köszön valaki 50+ egy 50 alattinak, sztem csak nem veszi észre, vagy fél, hogy pénzt kérne :D de, hogy direkt... nemhinném