KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #9068 Tudod mi a baj a kicsikkel már régóta?
Támogatás alatt majdnem mind azt érti hogy vki vegyen neki full G42t meg egy tuning G40 fegyót. Túl sokat akarnak lvl1en sztem :P
Érdekes módon én a kezdő G1 botomtól meg G0 armortól eljutottam full G50ig 1edül is (néha kértem kölcsönt, de többnyire aztis csak akkor ha már megvolt a fedezet rá droppokból csak el kellett adnom még). Lvl15 körül bírtam venni magamnak G33+1 sticket az armorom meg vmi vegyes G24-32 volt max akkor. Szal én nemfogok senkinek full max cuccot venni lvl1en az tuti :P Infókkal a játékról tudok segíteni mint eddigis. ( Amim volt maradék G40/G42 meg pár +3/4 accessory azt már rég kölcsönadtam, és úgynézem nagyrészben azokat sem fogom viszontlátni... szal ennyit a támogatásról
)
A "money pls", "armor pls" stb idiótákat (magyar/nemmagyar mind1) eddigis elküldtem szörnyet ölni hogy azok dobnak pénzt meg cuccot is, mostantól is eztfogom. De vmiért nem akarják elhinni... talán még nemis próbálták!? hanem egyből koldulással kezdenek. Szánalmas
Najó, azért támogatok pár embert néha cuccal/medivel is, és ők tényleg magasabb szintűek. De nem azért támogatom őket mert magasszintűek hanem mert régóta ismerem és persze mivel régóta játsszik, már nem lvl1es xD
Megoldaná a problémát ha G5/G8tól lenne már szintkövetelmény a cuccokon (mai napig nemértem hogy mértnincs!?) és akkor mire felvehetnék a köv armor/fegyvert addigra vszínű lenne is rá pénzük :P
Szal támogassuk a kicsiket, amíg nem túl pofátlanok és nem akarnak túl sokat :P
Összetartás meg nemnagyon van, MLből is mászkálnak el az emberek még mindig vagy privát szerverre vagy más guildba vagy nemtom. De mivel egyre kevesebben vagyunk lassan a maradék is megunja hogy 1xre kb 5 online ember van aminek fele AFK :(
Ui: jelenleg 400Km van szal ha akarnék sem tudnék senkit cuccal támogatni most xD