• gvarga12
    irok még 1-2 dolgot ami hasznos lett volna ha tudom
    @Karakternév üzenet
    így tudsz üzenni csak egy karinak ilyenkor kéken írja ki az üzenetet és csak a célszemély kapja mg az üzit akárhol is van, ezért nem értem mért suttogás a neve na mindegy, ha nem akarod mindig beírni a kari nevét mert pl. NaPoLeOnTheHUN a neve mint nekem akkor SHIFT+SPACE lenyomásával bejön a @arakternév és írhatod az üzit
    ha csak entert nyomsz és írod az üzit akkor csak az hallja aki hallótávban van (ne kérdezd ez mekkora talán akkora amekkora távra ellátsz)
    /trade Karakternév így tudsz kereskedni én pénzért még nem csináltam csak odaadtam cuccokat
    /party Karakternév party létrehozása csapatban harcolva ugye könnyebb írtani a szörnyeket de oszlik az XP meg a zsákmány (asszem) a hivatalos oldalon azt írják idén valamikor bevezetik a nagy szörnyikéket is amiket csak csapatban lehet leverni

duel Karakternév sima harc 2 kari között erőfelmérésre jó nem vesztesz XP-t max. 10 percig tart bárhol lehet csinálni de közben megtámadnak a szörnyek
    vannak karik akiknek Assasin a nevük na ők bérgyilkosok maszkjuk van és ők ölhetnek bárkit a játékban ha viszont őket ölik meg felkerülnek a táblára a falukban itt meglehet nézni a nevüket és hogy ki ölte meg őket
    van még lehetőséged boltot nyitni (én ilyet még nemcsináltam)
    a sok kari akik a földön ülnek a falukban ezt csinálják ALT+TAB-bal nyomják és várják hogy vegyenek tőlük
    lehet még halászni is veszel az árustól hálót és odatrappolsz a víz mellett egy nagy adag emberhez megkeresed halászmestert és megkéred hogy rakja ki a hálódat aztán vársz vagy ALT+TAB-olsz
    van még sokminden de azt meghagyom
    Starfish
    weboldalára