• palika22
    Szerintem is a mozik még maradnak, persze csökkenő forgalommal. Én is megnézek egy jónak mondott magyar filmet, Tróját, Nagy Sándort, Gyűrűk Urát, Star Wars vagy Armageddont és ezekkel egyenértékű alkotásokat. Van a mozinak varázsa, amit otthon nem lehet átérezni. Nade, a többi tucatfilmért és szemétért eddig sem voltam hajlandó pénzt áldozni ezután sem fogok a mozikban. Azt én is meggondolnám, ha ilyen gyengus filmeket, de azért megnézném kateória, !!REÁLIS!! áron letölthetnénk, nézhetnénk. Szerintem sokan így érznek. Morgan Freeman legaláb felvállalt valami más nézetet. Szerintem érti is, hogy az internet átlépett a filmgyártás és a zeneipar feje felett. Az idő és a tudomány kerekét nem sokaknak sikerült visszaforgatni. A szellem már kibújt a palackból. Mi a megoldás? Börtönbe a netfelhasználók 90 százalékával? Ezzel a hozzállással egyszerűbb, ha börtönlakót nyilvánítják szabad embernek, az összes többit börtöntölteléknek. A szélessávú netről visszakorlátozunk a 6 kb/sec-re? (Habár a zeneiparon szerintem már ez sem segít.)Összegezve, hajrá Morgan!