• strogg
    #19
    Ezt mondták amikor az m$ kitalálta a wmv/wma formátumot. az agresszív tömörítések csúcsa. (vak teszteken a wma csúnyán lemarad) És az m$ minden törekvése, és m$-re jellemzö "toljuk ahogyan csak tudjuk a saját cuccunkat" (lásd word .doc) ellenére igazán meg sem tudta ingatni az mp3/ogg, és a divx/mpeg formátumokat. Az m$ mintha "elakadt" volna. De tényleg. Egyre több területen kezd elakadni. MP, fájl formátumok, az xbox még mindíg veszteséget termel, ha nem is látványosan, de csökken a piaci részesedése a nyílt forrás miatt, (föleg ázsia maitt, ott elég durván, még európához képest is), az EU döntése az MP ügyben, a DNS alapú email szabvány tervezet visszautasításáig. (pont azért, mert ne 100%-ba nnayílt, ahogy az internet összes más szabványa/ajánlása).
    Ráadásul ha a a Palmsource licenmszröl lemond a Palm, és tényleg linuxot rak a kézigépeire, akko a mobil kézigép piacon is alulmaradhat a windows, és nem csak ázsuiában, hanem európában. (A Palm a rendelkezik a legnagyobb részesedéssel, 36%)
    Mellesleg alig várom. Én abszolut buherátor vagyok, aki ha kap egy ilyen gépet hetente forgat új rendszert a palmjára:))))))))))
    Nem lenne semmi ülni a buszon, és nézni ahogy fordul le a kernel :DDD