Farseer#22
Csatlakozom.. a kímai áruk minősége a hazánkam megismert szintem elég szar, ez a csóka vmi maradandót és értékeset adott a hasonlóan szegény embereknek, akik vmilyen oknál fogva nem tudnak 1000pézér moziba menni és megnézni a szarabbnál szarabb filmeket. Szerintem az ilyenek csak mártírok, ugysem riasztanakl el senkit a fájlcseréléstől.. ezzel biztos nem.. én is inkább letölteném, mint megnézzem moziba.. adjak ki pénzt olyan amerikai filmér, amit tönkretettek a magyarírással(Pl. Resident Evil 2: Umbrella Corp ~ Védernyő vállalat.. inkább nem folytatom, mert agyvérzést kapok a sok baromtól, aki ijeneket fordít, én ezekre nem adok ki pénzt) a másik meg a filmek minősége sem éri meg legtöbbször, hogy moziba megnézzük.. Az ilyen menberek csak segítenek, és a döntő tény amit meg kell érteniük az ilyen szoftverrendőröknek hogy amíg ingyér adják a filmeket a népnek senki az égatta egy világon nem fog a fájlcserélők ellen hadakozni rajtuk kívül. Mert pedig ingyen fogják adni..
A munkanélkülirl meg annyit, hogy mosmár legalább nem lesz gondja a kajávaj meg a lakbérrel :-)