Szia mflex!
Félre ne értsd,én nem akarok veled "ellenségeskedni",csupán azért válaszoltam Neked,mert én személy szerint nagyon szeretem a Primero-t,és egy kicsit "fájt",hogy lemoslékoztad;szerintem ez a zene (akár énekelnek rá,akár nem) ettől azért sokkal többet ér.Egyebként köszönöm az infokat,sok újdonság volt benne.Peru-tól a Macchu Picchu-t volt szerencsém nemrégiben letölteni,ezzel is gazdagítva szerencsére amúgy sem szerénytelen gyűjteményemet (na ez most biztos nem tűnt szerénytelenségnek ).
Amúgy igazad van:nagyon szeretem a Laserdance zenéit,de emellett (bár tudom,hogy ez a műfaj ,ebben a dinamikus formájában ennek a két embernek köszönhető),más előadókat is szeretek.
Egy személyes dolog:Peter "Hithouse" Slaghuis-ról annyit,hogy van szerencsém birtokolni a HITHOUSE című (sajnos egyetlen) albumát bakeliten is és CD-n is.Rengeteg mixet szereztem be tőle a NET-ről és persze nem szabad elfeletkezni a Video Kids-ről sem .Kb egy éve tudtam meg,hogy meghalt és lehet,hogy hülyén hangzik,de nagyon fájt!Imádtam amit csinált,a HITHOUSE bakelitért kiadtam 750.- forintot,akkoriban az nagyon-nagy pénz volt,bár gondolom ezt Te is tudod.
És a végére:amellett,hogy én is nagyon szeretem a Synthspace-t,biztos vagyok benne,hogy a Te rajongásodnak a nyomába sem érhetek.
üdv:maxhim
ui.:a Primero akkor is Qrva jó!