-
DJ Lakatos #99182 Nem is azért írtam hogy egyet kell érteni velem.Az információ valóban szükséges és jó csak annak + ostását nem mindenki egyformán csinálja.Eszembe se jutna ha valakinek segíteni akarok és feltételezem hogy nem a lemezt akarja +vásárolni csak egy letöltő linket akar találni.akkor belinkeljek egy katalógus oldalról valamit ami nem is minden esetben pontos (ilyen is van sok)Én nem értek ezekhez a link kategóriákhoz,de vélelmezem ha több ezer helyen értelmetlenül és cél nélkül röpködnek az ilyenek és közel egy időben kerülnek + tekintésre akkor az valószínűleg nem fogja az adott szervert gyorsítani(elképzelhető az is hogy lassítanisem,de ismét azt mondom célirányosan van értelme) Valószínűleg azért is ilyen rendszerben működik)A zenei lelőkelyek fogalmáról nem szívesen koptatnám a tollamat,de külön témában szívesen kifejteném.
Abban nincs semmi meglepő hogy miért nem osztogatnak az emberkék.Azt senki nem gondolja komolyan hogy van egy adott fórum mondjuk ezer emberrel és abból kb 10 tag aki lehet még a vacsorájáról is lemond hogy az áhított lemezeket +vásárolja.És van a 990 potyázó aki már a beregisztrálása pillanatában tudja hogy töltögetni fog oda járni.Amikor néha rászán kb és max 500 forintot egy lemezre akkor azt hiszi magáról hogy a világ legnagyobb gyűjtőle vált belőle és az ám a nagy valami aminek a másolatát priviben kell továbbítani.És a félre értések elkerülése végett nem is mindig pénz kérdése az egész.Egyszerűbben mindenki annyit várjon amennyit nyújt.Azt is tudom pár esztendővel ezelőtt amikor másként ment a dolog.
A baráti kört inkább másként fogalmaznám:max 1-2, és sokan csak addig cimborák ameddig remélnek valamit.A feltöltögetéssel kapcsolatban az már lassan tényleg a múlt zenéje.(lemez kéz a kézbe vagy a másolat max valami adathordozóra.Néha azért még a jó öreg skype is bekandikál.