xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #98693
    Helló Zephyr! A listámmal nem az volt a célom hogy ritkaságokat mutassak,e zenei stílusból,hanem objektíven az elmúlt több mint 30 évben megjelent,olyan dalokat soroltam fel melyeket én a legjobbnak tartok,s melyeket a mai napig hallgatok! Akik értenek e zenékhez mint Te,azoknak nem nehéz megállapítani a lista alapján,hogy elsősorban az euro-disco,hi-nrg azon belül is BOBBY ORLANDO zenéit értékelem! Nem vékony zenei gyűjteményemből sorolhatnék bőségesen ritkaságokat is,de ahogy egyik fórum társam írta ma,azok a zenék azért ritkaságok mert nem igazán jó zenék! Néhány éve megszavaztattak 1000 neves európai dj-t arról mely dal minden idők legjobb club zenéje,az első helyen Ken Laszlo-Hey Hey Guy dala végzett,pedig akkor már a clubok zenei világát Armin Van Buuren,David Guetta,Sasha féle trance,house,progressive house,electro,zenék uralták!Ken Laszlo e dalát 2003-ban Ken Laszlo vs.Disco Dice cimű maxi cd-n kiadták a lemezen az első 2 track újrakeverve félelmetesen jó,mindenkinek ajánlom figyelmébe! Én is kívánok Neked szép napot,néha ha időm engedi jövök még talán,az olyan fórumozokért mint Te,és AKIZO érdemes néha ide bekukkantani! Helló.