ppista#98027
A Poptarisznyát nagyon szerettem. Sokszor kaptam karót, mert tanulás helyett a rádiót hallgattam. Hét óra előtt volt mindíg egy magnós blokk, kb. két számmal. Emlékszem a Hey hey guy-t mikor leadta (előtte is megvolt csak elég gennyes minőségben), vagy tizszer egymás után meghallgattam. Hát nem ma volt. :)
A lenti Radiorama linkről jut eszembe, hogy a haverommal vitáztunk, kinek jobb a hangja: Alan Barry-nek, vagy Joe Yellow-nak.
15 évvel később jöttünk rá, hála az internetnek, hogy mind a két faszi neve alatt Mauro Farina énekelt. Fel sem tűnt akkor.
Mauro nem kispályás. Többek között, az ismertebbek közül, az ő énekhangja alatt futott:
Alan Barry, Atrium, Joe Yellow, Radiorama, Danny Keith, Brand Image, Alphatown, King-Kong, Riky Maltese, Jock Hottle (a To be or not to be-t ő nyomta, a Crazy Familly-t meg Albert One)és még sokan mások.
Nem sokat unatkozott, az biztos. Persze rajta kívül még sokan kölcsönöztek fiktív nevekhez a hangjukat. pl. Ken Laci, Albert One, Fred Ventura. Szóval picit belterjes világ volt ez, bármennyire is a kedvencem.