xnl87ky5.jpg

free counters

• fülcsimanó2

Sziasztok!
    Nosztalgia kedvelők figyelmébe ajánlom az alábbi válogatást:

01. Újra itt vagyok, Boldog vagyok, Mr. Alkohol, Az 1958- as Boggie-Woogie Clubban, Nem vagyok én apáca, Trombitás Frédi, Füttyös Pepi, Ne gondold, Várj még sötét lesz, Valaki kell, Csöngess be jóbarát, Fekete Pál, Kócos kis ördögök voltunk, Jani, Ne félj semmit (00:19:29)
    02. Miért hagyjuk hogy így legyen, Naplemente, Gyöngyhajú lány, Még féj minden csók, Keresem a szót, Százéves kút (00:07:02)
    03. Petróleum lámpa, ha én szél lehetnék, Rock and roll rézi, Csavard fel a szőnyeget, Fűrész, Énekelj kisleány, Hej rolly Rolly (00:12:05)
    04. Trabant, Olga, Kis csavargó, Kiabálj, énekej, Tiszta erőből nyár, A villamoson, Csak a szívemen (00:07:56)
    05. Ez majdnem Monroe, Bányász dal, Tenager Lamour, Királylány álmodj, Tépjél szét, Legyetek jók, Mindig, ugyan úgy, Buli után (00:11:15)
    06. Mire gondolsz katona, Közeli helyeken, Felül a gálya, Mondd ugye most vége, Szerelem vonat, Mi van velem, Kovács Pál, Győzni fogunk, Kétforintos dal, Amúri partizánok dala, Kis Generáció (00:15:41)

Hazai Beat Megamix (mp3 320 kbps)