xnl87ky5.jpg

free counters

• pintyoeke
    Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönök mindent, tudtam, hogy nagyon sok kedves embert lelhetek ebben a fórumban.:-) A "cocco bello" és az "Otto, find ich gut" mely válogatásokon található? Ezek is abc-sorozaton vannak vagy létezik olyan Euro-italo válogatás, melyeken úgymond nagyon nehezen beszerezhető ritkaságok vannak? Nekem az "I love Disco Diamonds" és a "Best of Italodisco" 16 részes sorozat van meg, valamint az "Italo Bootmix" 1-től 16-ig, kezdésnek sajnos csak ennyit sikerült megvásárolnom. Egyébként egyik fórumtag, aki "tibcsike" vagy "htibcsike" néven van vagy volt fent, Ő mesélt rólatok, én szintén látássérült vagyok. Szerintem már az accountját elveszthette, mert igen régen járt fent, picit szomorúan és zűrösen alakultak a dolgai.
    Pontosan nem tudom, ki töltött fel a zippyshare oldalra, tőle szeretném megkérdezni, hogy kell onnan letölteni, mert képernyőolvasó alkalmazással egész egyszerűen nem látom a letöltésre vonatkozó gombot vagy hivatkozást. Az erre vonatkozó választ is nagyon szépen köszönöm előre is!