xnl87ky5.jpg

free counters

• pintyoeke
    Sziasztok, sok szeretettel üdvözlök mindenkit! Teljesen új vagyok e fórumon, így néhány szót szeretnék magamról elmondani. Bár 1983-ban születtem, mégis rendkívül vonzódom az euro- és italodisco zenéhez, rendkívül megszerettem ezt a stílust, műfajok jöhettek-mehettek, mindig ide lyukadtam ki. Amint tehettem, rengeteg Komjáthy György műsort, a "magnóról magnóra" adásait hallgattam és minden egyéb műsort, mely valamilyen szinten érinti ezen irányzat sajátosságait. Később természetesen jómagam is vásároltam euro-italo lemezeket, bár ezek többnyire válogatások ("I love Disco Diamonds", Best of Italodisco" stb). Pár ismerősöm mesélt erről a fórumról, nagyon örülök, hogy rátok találhattam és bízom benne, hogy sok dalújdonságra és információra tehetek szert előadókról, együttesekről, amit tudok és módomban áll, meg fogok osztani mindenkivel.
    Elsőkörben lenne azonban néhány dal és album, melyet sajnos nem tudtam egyenlőre megszerezni. Úgy emlékszem, hogy "cocco bello - Cocco bello" című dala, valamint - ha jól írom a nevét- S.F. Connection "Otto find ich gut", végül egy olyan dal, melynek a refrainjében ez áll: "sa-sa-sa c'est la vie", mind-mind régen az abc euro-italo sorozat valamelyikén volt, de ismerőseim mondták, hogy most leszedték a több, mint 300 részét és egyik sincs rajta. Nos, nagyon szeretném kérni ezeket az abc euro-italo disco albumokat, melyeken a fent említett 3 dal is megtalálható. Előre is nagyon szépen köszönöm és megígérem, hogy legközelebb már sokkal rövidebb leszek!:-)