-
Mflex "barátom"!
Nem tudom mennyire friss a linkelt oldal, de még mielőtt elértem volna az oldal aljára az ott feltüntetett irányárhoz, addig (is) úgy gondoltam, hogy a szolgáltatásai és paraméterei alapján egy komoly, minimum is félprofi stúdiószintű hangkártyával állok szemben, amivel már lehet mit kezdeni!
A kérdés az, hogy te mit kezdenél??
A görög ár nagyon barátinak tűnik a 1820-ért, viszont ha te csak hallgatni és néha felvenni szeretnél (mondjuk analóg forrásból), akkor a minimális árkülönbség miatt mindenképp a 1820M variánsra hajts, mivel az a megabrutaliszt maximusz mfelxusz!!!!!!Mondjuk a 1820 egy halandónak mindenét kielégíti minőségben is, bár az M-es változat még jobb AD/DA konverterrel rendelkezik, már ha a rendszer többi elemén majd azt meg is hallod!
az audigy4 (általános) házi használatra és körülményekre fejlesztett, de annak magasan megfelelő kártya, persze emiatt nem is az a legjobb, de jobb,mint az enyém!
ez az emu meg fél(vagy egész)profi stúdiókártya, ami az árán is látszik, mondjuk abban megfizetetd a profi szoftvereket is,ami jár hozzá.
Ha nem high-end ifire köti a görög csávesz, akkor nem valószínű, hogy hallani fogod a különbséget, de mint minden hangzás, ennek is sajátos hangzása lehet.
De nem tudnám elképzelni, hogy rosszabb,mint a jelenlegi audigy kártyádé!
konklúzió:
ha van pénzed
EMU1820M
ha kevesebb van és mindenképp vágysz rá,akkor
EMU1820
ha bizonytalan vagy vagy fingod sincs, akkor
HAGYD AZ AUDIGY4-ET és hallgass több akusztikus zenét (tehát nem tüc-tüc techno-disco-italót), aztán próbálj meg belekötni a hangzásba és szép lassan cseréld le az egész jelenlegi audiorendszered!

Remélem SEGÍTETTEM!!!