xnl87ky5.jpg

free counters

• sztakiba
    Te vajjon honnan bukkantál fel???
    Látod, itt kezdődik, ez tényleg alap! (vajjon) vagy kenyéren?
    Ez nem jó humor, ezt hagyjuk!!

Még mindig nálam ragadtál le, te még mindig itt tartasz? Húú, ez nagy Baj lehet neked.

De, ÉN, Még egyszer, utoljára válaszolok:
    és nagyon megvagyok győződve arról, h attól vagyok bölcsebb tőled, ha a további acsarkodásra nem mozdulok. Nehéz lesz, de megállom. Nem én kezdtem.

Lemásolom - csak neked, picinyem -, hogy azt a halvány lila fogalmat örökre eloszlassam abban a piciny agyacskádban ami annyira nyugtalanít, h már velem álmodsz is! Nem lenne kötelességem, de csak úgy stikába, "baráti?!! alapon teszem. - baráti??? mit képzelek én, h*lye vagyok én?".
    Tehát, láss csodát, azt hiszem kicsit magadba szállhatnál! minek? Csak..

Úgy gondoltam pár nappal ezelőtt, h abba hagyom a link-eskedést!
    Most már azért sem, csak h bosszantsalak, nem, NEM, hagyom abba.
    Kopp! Láthatod 1978-ban az országban 90.-nek tettem vizsgát.
    Közben 1 vendéglátós Bánrévén, a határőr diszkóban eltulajdonította, ezért másodlatot kellett kérnem. Azt is mellékeltem.
    Azt hiszem,h ez méltán feljogosít valamire, pl. vádaiddal szemben...
    Hú de kib*szott csúnya szó. Vagy ezeket a másolatokat is lesz*rod? mint a becsületben eltöltött 60 évemet. Nem szép dolog. Csúnya fiú.

Ui. De
    Szépen megkérlek és a haszonszőrű "barátaidat" is hagyjatok örökre, végérvényesen, békén.
    Mert nagyfokú pocséklás fecsérelnem rátok fecsérelnem drága energiámat, a semmiért, hiszen azt jól tudod mondani, mi van öreg, te 60 éves veterán diszkós. De tőled még ezt sem fogadom el.

1-et elárulok, karban tartom magam, úgy mint szellemileg, sőt úgy
    mint FIZIKAILAG is. Ha nem hiszed járj utána. Azt hiszem meglepődnél, csak néznél ki az agyadból. 45 évesnek tartanak, és ezt kívülállók mondják. Na good..