xnl87ky5.jpg

free counters

• kaposi1
    Kedves Sztakibá!

Nem tudom megállni hogy erre ne reagáljak mert kissé tévedésben élsz.

"Tudom ebben a korszakban is voltak kivételezettek, ezekhez is járt valaki, mondjuk a pénzes viszont-eladók. De ez a múlt. Hagyjuk. Ilyenbe ne legyen részetek (látom nincs is). Ezt az emléket hagyjátok meg az "öregeknek" Így engem is hagyjatok békén."

Szóval az hogy ilyenben nincs részünk ill nem is volt az enyhén szólva mosolyra fakasztott.OLVASS

Te kissé el vagy tájolva. Ennek a topiknak te már csak a farvizén evezel.
    Sajnos lemaradtál arról az időkről amikor itt olyan élet folyt hogy szinte követni nem lehetett a rengeteg hozzászólást ill. a jobbnál jobb letöltéseket.
    Imádtam ( tunk) ide járni de sajnos azok a tagok akik törzsközönség volt azok már teljesen kikoptak innen.
    Ha visszaolvasnál amit mellesleg sosem teszel, akkor láthatnád hogy micsoda kollekciók , zenék, és információk lettek itt megosztva anno.
    Aztán úgy 2010 környékén elkezdődtek a torzsalkodások , ki mit honnan linkel címmel, ami sok olyan ember kedvét elvette aki nagyon is aktív volt ebben a remek kis közösségben.Többek között én is azért nyitottam a topikomat mert azok a zenék amiket bemutattam itt, talán kezdődött 2009-ben Elen Corá-val, már több ember szemét szúrta. Ezért én átköltöztem máshová de azért nap mint nap benézek ide ha új hozzászólás van.
    De szomorúan látom hogy ez a fórum már gyakorlatilag csak vegetál.Nagyon sajnálom de ez van.