xnl87ky5.jpg

free counters

• sztakiba
    Tiszta szívből jó munkát,
    én örülök ha minden téren: úgy mint testi, úgy mint lelki, és úgy
    mint anyagi téren fejlődsz és haladsz a normális kerékvágás felé!
    De őszintén.

A felvetett és felsorolt témádba nem megyek bele, már csak
    a korom, a 60 évem miatt sem, mivel az élet tapasztalatom valamire feljogosít veled és a "taknyosaiddal" szemben.
    S azt látom az egészből, hogy írásod alapján, úgysem értenéd, tehát erős meglátásom, hogy ez csak szó fecsérlés lenne.(sajnos)
    Szó szaporítástól viszont tartózkodom.

Tudod az az igazság nincs is veletek semmi baj addig, amíg csendben vagytok.
    "Nektek" és a hasonszőrűeknek (sajnos elég sokan vagytok mindkét topicban, úgy is olvassák ezt ők is) mániátok a szőrszálhasogatás, vagyis mindenki 'ellenség' aki másként tesz, másként gondolkozik mint "TI".

Oké, még ezt is eltűrné (már a személyiségem),de olvasd vissza az összes topik szólásomat, én egyetlen egyszer sem voltam kezdeményező, nem blamáltam, sértegettem - még-egyszer mondom - elsőként-, sőt negatív kritikával nem illettem senkit. Ugyanis "Tiszteletben" tartottam mindenki igyekezetét, ki így, ki úgy próbálja ezt megoldani.

De álljunk már meg egy pillanatra, azt senkinek sem fogom eltűrni, h amiatt h saját feltöltéseimet közzé teszem, szóval h ezért kutyának, alsóbb rendűnek meg mit tudom miket hordtok itt össze-vissza, azt nem tűröm, és nem is fogom tűrni soha, nem, nem olyan Isten nincs.
    Tehát "Neked" sem.

Végül és ne utolsó sorban, gondolj arra, h nem mindenki pcguru, nem mindenki ismeri a linkek elérhetőségét, útvesztőit, magyarul ehhez a zenékhez (tiltott gyümölcshöz) csak itt és így tud hozzájutni.
    Nahát, ezeknek a hálás embereknek teszem közzé, amit közzé teszek és ebből is egyértelműen látszik, h nem nektek, a "MENŐKNEK", akkor mi a f*sz bajotok is van. Vagy tiéd a topik, tulajdonos vagy. Nem hinném.