-
ugy látszik még mindig a tegnapi nap "hatása" alatt vok!!
megjött a rendelt monitor majdnen 4 hét után és mivan vele?
25 pixel hibánál abba hagytam a számolást, vittem vissza "a megfelelő körítéssel" ha leírnám bant kapnék az tuti!
mit ad isten 2 volt nekik raktáron vittem haza örülök mint majom a farkának ezzel "csak" az volt a gond ,hogy nem müködött a DVI bemenete...
Vissza üzletbe, balhé kiver, pénz vissza, agy forr mint az állat!!!

káromkádas de nagyon
Irány a média márk ,metro meg a sok többi xaros multi.
semmi bíztató végül a metroban veszek egy samsung 19'Bf40-et 2ms dvi stb...
Müködik!
hurrá igaz nem 20-as amilyet akartam ,de kircsi monitor az biztos.
Mindent beállít erre pc-kezd qrva lassu lenni(athlon X2 4600+,2g ram,n7950 monitor vez,1 hetes)...
Pl: easy cd ex megnyítása !!2perc, lefagy,a windowst be sem tölti mindig újra indul(a közelemben senki nem mer már lenni)
check disk elő ,a híba oka vírus !honnan és hogyan szedtem be nem tudom,de nagyon fontos adatok elszálltak baxxameg! a lényeg ,hogy a másik vinyomon lévő 200 gigányi zene az megvan!
gép újra telepít, mire minden programot megszerzek már a tököm is kivan vazzeg.
na gép gyors ,monitor mükődik éjjel 2óra a ház előtt nagy robaj kocsi ríasztója vonyít , hát ezt nem hiszem el egy volvo hátulról bele trafált(részeg nő)a kocsimba ,kirohan üvőltözik( a nőnek természetesen semmi baja)
fejet fog az autó totál kár és itt nem is annyira az autó érdekelt persze az is hanem az évek munkája és a pénz és ídő amit beleöltünk sokan, hogy mínőségi hifi install legyen a kocsiba(versenyekre jártam vele)xarrá mentek az erősítők,a kondik szubok huuu sírni tudnék!!!!!
de én hülye ,miért nem álltam be a garázsba(monitor,PC)ugye..
a többit tudjátok rendőrség ,helyszínelés ,jkv hegyek, procedura procedura...
A tegnapi(mai) napom "csak" ennyi bosszuság ért
bocs ha hosszú voltam...