-
Erre reagálnék ,mert ez "mondóka valószínüleg nekem szólt!
Nos amint olvashattad tegnap leírtam,hogy ED STARINK zenéje néha jobban tetszik mint az eredeti, de ez valószínüleg azért van ,mert különbözik az ízlésünk!(Uram bocsá)
Nekem nem kell ecsetelni , hogy Jean Michel Jarre vagy Vangelis vagy a Tengerine Dream mekkora sztárok mivel ezeknek az-hangsúlyozom-ősszes lemeze megvan és JMJ mind a két koncertjén ami magyarországon volt az első sorban izgultam végig !
de voltama Párizsi, londoni, és a Moszkvai koncertjükön is pénzt ídőt és bosszúságot nem sajnálva/a Párom nagyon nem örült amikor megtudta , hogy a haverokkal lelépek külföldre JMJ koncertre(Moszkvai)/ és ha tudnám ,hogy Vangelis ad-e koncertet Mo-tól nem messze bíztosan ott lennék...
De!!Voltam Hollandiában ED Starink koncerten 4 éve és ott nem Vangelis és más számait játszotta hanem a sajátját,mert neki az is van ha nem tudnád méghozzá elég sok és maga koncert vetekedett sőt néha főlé is nőtt JMJ koncertjének pedig azokat is tátott szájjal ámultam végig.
És ezen a koncerten is addig egy szó nem hallatszott el amíg egy szám véget nem ért,utánna viszont alíg lehetett lelőni a tömeget/30000 emberke/!
A másik nagy kedvencem LASERDANCE /ezen a forumon talán már többen észrevették nagy szinti és spacesynth rajongó is vagyok/ akiknek a koncertjükre mindig elmegyek,mert még most is aktívak, de azt látni kellene azt a Laser showt amit ők produkálnak a számaikra megtervezve...de térjünk vissza ED-re ő ugyanigy nagy előkészületekkel preciz pontosan meg koreagrofált koncerteket prezentál amilyet Te el sem tudsz képzelni nem hiába gratulált már neki Jean Michel Jarre sem a 2002-es koncertje után/hmm érdekes nem/!!!
Szóval Ed Starink vagy másképp Star Inc aki alá több mint 70 ember dolgozik nem éppen ugy kellene rá tekintemni mint aki nagy előadók számaít lemásolva akar olcsó cd lemezekbe álcázva magát belopni az emberek szívébe,mert ha te csak erről az oldaláról ismered akkor nagyon nagy tévedésben vagy és kár volt ez miatt ennyi sok karaktert leütnöd...