xnl87ky5.jpg

free counters

• npp
    J'ostét everybodri! A Benvenuto féle Gringo-t már majdnem elfelejtettem, de jó, hogy eszenbe juttattátok...! (Gringo, my name is only Gringo, everywhere I go...!) Egy kérés: mivel nincs kedvem letölteni az egész I Love albumot, ezért szeretném kérni valakitől a Jasmin China Girl-t Mozzart-tól. Szerintem őrült nagy zene. Néha eszembe jut, amikor 14-15 évesen befele kutyagoltam a helyi becsületsüllyesztő felé, és amikor már hallottam a távolban a zenéket, akaratlanul is gyorsítottam a lépéseken... Hisz várt benn a haveri kör (hol vannak már?), tuti zenék és némi kezdő szeszelgetés, csajok vizslatása, stb. Ha egyszer lesz időgép, először oda megyek! (Aztán meg ott maradok...!)
    Még valami: a 'Kincs, ami nincs' c. film zenéje kellene, jó lenne az egész album, de igazán az a téma érdekel, ami akkor hallható, amikor Alan és Charlie kiúsznak a szigetre, és elkezdenek kergetőzni. Egy tuti jó kis szintis zene a De Angelis testvérektől! Ja, és helyileg hol vagyok: lenn, délen. Úgyhogy, szép nagy család a miénk! Üdv, rokonok! npp