Theine#7854
Sziasztok!
Szép estét, kellemes hétvégét Mkinek!
Kis ideje olvasgatok a topicban és egyúttal köszönet az illetékeseknek a sok-sok JÓ ZENÉÉRT! "Keep up the good work"!:)
Egyetértek az előttem szólóval abban manapság ritkán születnek igényes szerzemények, de ebbe a témába most inkább nem mennék bele. Tulajdonképpen egész véletlenül kezdtem el 80'-as évek zenéket hallgatni hanem a pár éve a Sláger és később a Sztár FM lehetővé tette hogy az évtized olyan gyöngyszemeit is megismerjem melyeket a korom miatt azelőtt nem ismertem. Nálam úgy 88'-tól kezdődött az évtized zeneileg, szóval lehet mondani hogy rengeteg jó zenéről "maradtam le". Nagy hiba, de ebben az is közrejátszott hogy akkoriban két hatalmas kedvencem (Europe és Sandra) volt a középpontban.
Nem tudom köztetek hányan vannak Youtube f.k, én fél éve iratkoztam fel a site-ra és régebben amikor több időm volt Netezni jómagam is sok-sok video-t töltögettem fel. Na igen, nem minden klip tökéletes minőségű amit felraknak de persze vannak nagyon jók is. Az Italo-klippeket én is javaslom Mindenki figyelmébe, örülök hogy mostanság egyre többen töltögetek fel ebből a stílusból is.