xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    nagyon felpörgött délutánra a téma....azt hittem vér is folyni fog.
    bocsi az alábbi sok dumáért, kis eszmefuttásom bocsássátok meg!

azt hiszem minden minimálIQ-val rendelkező ember is tudja (érzi), hogy nincs értelme elfogultnak lenni egyik megkezdett vagy befejezett évtized zenéivel sem, hisz minden zenének (zenei stílusnak) van (elfogult) rajongótábora, ettől lesz választékos az egész. a zene szubjektív érzést kelt mindenkiben,ergo nem könnyű objektívan összehasonlítani a sok különbözőt, de valójában nincs is rá szükség.
    22 év aktív zenehallgatási múlt után viszont bizton állítom, minden kor (slágeresebb, ismeretebb zenéje) mindig bőven merített a korábbi évek, évtizedek bevált dallamaiból, legyen akár 80-as, 90-es vagy napjaink zenéje.

pl. elvis presley (72) vs. pet shop boys (87) vagy frank sinatra (57) vs. celion dion (99)
    és a többi többezer napjainkig

én is válogatós vagyok, de mégis rengeteg féle zenét szeretek a klasszikusoktól, az 50-es évektől egészen a mai napig, bár "valamiért" jobban vonz, érzelmileg közelebb áll hozzám az a dallamvilág és hangszerelés,amit a 80-as években produkáltak! pedig nagyon szeretem pl. a dancefloort is,ami már kifejezetten nem 80-as!és egy nagy sületlenség (pontosabban zenei hozzá nem értés) azt állítani, hogy a 80-as zenék rosszabbul voltak hangszerelve,mint a későbbiek vagy a maiak, épp ellenkezőleg,akkor még használtak hangszereket,míg ma már csak szintetizálják azokat!
    de ettől még sokmindenben megtalálom az ÉRZÉST!
    És talán ennyi elég is hozzá.

bocsi a hosszú okfejtésért.