xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    Mi az a dal?

--------------------------------------------------------------------------------

Mindig rá kell döbbennem, hogy az emberi leleményesség nem ismer határokat. Komolyan mondom, hogy egyik ámulatból a másikba estem, pedig én azért már eléggé "öreg motorosnak" számítok az internetes témákban. Majd én megmutatom a gépnek. Ahogy én azt kigondoltam...

Szóval biztosan volt már más is olyan helyzetben, hogy énekelgette magában egy régen hallott vagy bármilyen dal dallamát. De még véletlenül sem ugrott be az előadó vagy maga a dal címe. Ismerős ugye? Na ezen az oldalon azt ígérik, elég, ha a szóköz billentyűn leütögetem a dallamot és az adatbázisból, máris megtudhatom a keresett információt.

Na akkor rajta első próbálkozás: Duran Duran, Rio. Nocsak, nocsak semmi eredmény. De azért gyorsan felvettem a dalt az adatbázisba, mert azért mégiscsak ott a helye ennek a klasszikusnak is. Következő: Madonna, Like a virgin. Lepötyögöm a dallamot, és valóban felismerte. Na ne, biztos véletlen. Elvis, Love me tender. Ezt is tudja. Néhány próbálkozás után beismerem a vereséget. De nem baj, mert közben nagyon jól szórakoztam. Érdemes kipróbálni.

http://www.songtapper.com/