Sziasztok, a segítségeteket kérem. Kb. 20 éve nyomozok, és szeretném megtudni, hogy kit takar a ’Jules’ művésznév. Két száma volt neki a 80-as évek közepén, (bár ezzel valószínűleg nem mondok újat), a You and me, és az I want to. Jómagam akkor voltam 14 éves (igen, most már 34 vagyok), és varázslatosan hatott rám mind a két száma. Hosszas keresés után, inkább több szerencsével, mint hozzáértéssel, annyit sikerült megtudnom mostanára a Net segítségével, hogy a becses neve Th. Maurhofer lehet (Thomas v. Theo, v. valami más?), és valószínűleg német ajkú, svájci, osztrák v. ex-NSZK. Mind a két lemezborítójának képe megvan, ha segítetek, szívesen felrakom az oldalra (hogy kell??)! Ezenkívül kérném, hogy a két számának instrumentális verzióját varázsoljátok fel, hogy letöltsem. (Karaoke!) Ha valakinek jól használható info-ja van, ígérem, hogy nem leszek hálátlan. Hasonló a helyzet a Saphir együttessel, bár igazából Jules érdekel a legjobban. Segítségeteket előre is köszönöm, és nagyon köszönöm a sok jó zenét is, amit itt találtam az oldalon! Mindenkinek a legjobbakat: npp