xnl87ky5.jpg

free counters

• Claud
    Hát így "elektronikusan" kommunikálva ugye tényleg nem lehet megállapítani senki korát, de azért azzal a korábbi leírásoddal egyetértek. És azért a korra visszatérve: én pörögtem abban a zenei világban és korban! Az az időszak nagyon komoly hatással volt a zenei ízlésvilágom kialakulásában. Egyébként valószínűleg pont enek az időszaknak köszönhetően megszállottan szeretem a 80-as évekbeli zenét, azon belül elsősorban az italo/eurodisco irányzatot.
    A számot azóta még 3-szor meghallgattam, de egyszerűen az énekesnő hangjának orgánuma idegesítően hat rám. Egyszerűen nem tehetek róla, de borsódzik tőle a hátam. Azt el tudom képzelni, hogy az instr. változatát szívesebben hallgatnám, de ez egyszerűen nekem nem tetszik. Amit feltettél azt a változatot hallgattam meg először (az van meg nekem is), de ismerek egy 6:07 hosszú változatát is.
    Egyébként pedig örülök neki, hogy rajtam kívül más is és sokan mások is tudják miről van szó!
    A véleményemet pedig mindenféle bántási szándék nélkül írtam és bocs ha bárkit is megbántottam volna vele.

Bocs a hosszú szövegért mindenkitől!