xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    hm nickduplázás nemszép dolog :-)

de utoljára válaszolok itt

1. Sose mondtam, hogy én találtam fel az internetet (mondjuk vhonnan ismerős a szöveg)
    2. Aki itt volt az elején az tudja, hogy semmiféle hálát nem vártam el, most is
    csak annyit mondtam, hogy illene megköszönni azoknak akik segítenek (tehát nem magamnak hanem mindenkiek)
    3. Azt állítod szeretnél pártatlan maradni mégis beleszólsz és további veszekedést szítasz, ahelyett, hogy zenéket raknál fel. Nemnagyon láttam tőled ilyesmit...
    4. Szerinted tényleg azért nyitottam topicot mert elismerésre vágytam vadidegen emberek között? Ha látnád a topicot az pont arról szól amit mondtam, hogy itteni és más forrásból származó zenéket felraktam oda is pl és cserébe amiket mások kértek azokat megkérdeztem és ennek külön fórumot nyitottam.
    Érdekes ez elkerülte figyelmedet.
    5. Megint a sértegetés. (Ez is ismerős vhonnan)
    Honnan tudod milyen ember vagyok? Nemis ismersz. Anélkül próbálsz lejáratni, hogy egyszer is beszéltünk illetve találkoztunk volna.
    6. És utoljára én nem tudnám elviselni?
    Ez hülyeség akkor nem jártam volna körbe a fórumokat hubokat olyan emberek után kutatva akik tudnak itt másoknak zenéket felrakni, cserélni nem hívtam volna őket ide és nem segítek nekik soxor privátban hogy pl hogy kell feltölteni.

Ezzel én lezártam akikkel kezdjük az elején illetve a hívásomra jöttek tudják mi az igazság.

Igaza van Szimistyle-nek ha valakinek problémája van írjon privátban ne itt.

A többiektől elnézést, tanácsotokra direkt nem válaszoltam az előzőre, de erre reagálnom kellett.
    További jó cserélgetést