[Repost]
1. amit művelsz: rászólsz mindenkire, aki nem úgy linkel, ahogy neked jó [mégha hivatkozol is arra, amire]
2-3. akkor úgy látszik, volt értelme idejönnöm, mert mindenki az "általad" - ó, te nagy Topik-összehozók Gyöngye - kijelölt úton haladt, konformista módon. Legalább felébresztettem a közösséget, ideje volt.
4. Te jöttél a jelszavasdival, és a kivonulósdival, hoppá!
5. Lám, megpróbálsz ironizálni - nem megy, inkább ne erőltesd ezt sem! Ebben (is) én jobb vagyok. A Most Wanted-ből is, a többi felöltésből is töltöttem le - előbbit pedig nem 100%-ig innen, segítek, nehogy eltévedj, max. 3-4 linket használtam, DC-n ugyanis [ha fenn voltak, akiknek megvan] könnyebben tölthettem.
Megköszönni? Ébredj már ember! Tudod, ha mindenki megköszönné - azaz beírná - , akkor a topik 98%-a egy soros köszönöm-ökből állna! Megköszönés - naív vagyok? - helyett szebb, jobb és tartalmasabb megoldás, ha másoknak segítünk egy-egy feltöltéssel, vagy egy szám kitalálásával. Ja, tudom, ez nem számít neked. Bocs.
Nem sértegettem mást, csak téged, aki meg is érdemli.
6. Látod, ezt a kérdést én is feltehetném neked. Én azonban tisztában vagyok az én indokaimmal, s te? Úgy tűnik nem. Mert, ha mégis úgy lenne, akkor - pici intelligenciával - meg is tudnád fordítani, és rögtön látnád azt, ami az én indokommal egyezik meg. [Nem, nem segítek ezt a mondatot megérteni, kelljen csak az a kicsi intelligencia, amire amúgy is apellál.]
7. Nekem nincs mániám. Egyszerűen közlöm a véleményem, mindenkivel - leszarom, hogy ki az, mi az.