1. felejtős - elég, ha arra gondolsz, hogy te magad mit művelsz akkor, amikor valaki nem neked linkel.
2. senkit sem érdekel, hogy te kezdted el összehozni ezt a topikot - kismillió topik megvolt és van anélkül, hogy valaki összehozná, egyik topik sem "egyemberes" - vagy neked van ilyened?
3. A jelszavasdit felejtsd már el! Engem rettentően nem érdekelt és nem is érdekel, ha valamilyen zenét lejelszavaztok és eldugtok - a net elég széles ahhoz, hogy az ilyen egoista viselkedés is elférjen rajta, ha annyira akarok egy zenét, akkor megszerzem máshonnan. Ez a topik csak épp annyira hatékony, amennyire azzá tesszük - ha belterjeskedtek, lesz helyette más [forrás, közösség] ahol segítenek [nem csak nekem].
4. A negyedik pontod annyira semmiről szól, hogy szót sem érdemel. A legrosszabb az egészben az, hogy még mindig nem veszed észre magad.
5. Most Wanted - érdekes mód nem innen szereztem be őket. Tudod, létezik egy DC++ -hálózat, s tudod, van ott két nagyon jó HUB, meg egy nagyon jó kis közösség... AeroCool, MusicLady, - tudod, ők és a többiek...
Hol van ebben a mondatban a kérés?: "csak próbáld meg úgy linkelni, hogy a cím is látszódjon kösz."
Kultúrált ember nem így kér.
6. Ne mások nevében beszélj! Te pedig engem rettentően nem érdekelsz.
Én segítettem, és ha úgy kérik, fogok is itt másoknak, s bár oskan követnek téged, azért mindig akad - nem feltétlenül itt - olyan emberke, aki nekem is segít.
Ébredj fel: nem vagy mindenható, nélküled is létezik a net!