xnl87ky5.jpg

free counters

• IMYke2.0.0.0
    Nem állt szándékomban, de akkor íme:
    - [...] amihez semmi közöd."
    Lehet, hogy én vagyok túl naív, de úgy gondolom, itt, a Supergamezen mindenkinek mindenhez köze van - lévén, hogy ez a nagy Internet része, ami meg ugye nem "valakinek" a tulajdona.
    Ha, annyira azt akarod, hogy ne legyen köze a dolgaidhoz senkinek: viszlát, nem fogsz hiányozni senkinek, bújj el az internet egy másik részébe és dédelgesd a vágyaidat ott!
    - [...] jelszavazás meg, hogy átmegyünk másik topicba pont ezek miatt volt."
    Lám, és mégis megvoltunk. Hidd el, nem rohantam kétélű borotvapengéért, hogy elnyiszáljam az ereimet, mert neked jelszavaznod kellett, hogy más - tán én? - ne férjen hozzá a féltett zenéidhez... Hoppá, nem te írtad őket, nem te adtad elő őket, nem te terjesztetted? Ja, akkor nem a te tulajdonod... Ja, akkor voltaképp bárhonnan beszerzhetők. Ja, és akkor miért is ugrálsz?
    Kicsit az az érzésem, mintha még az óvodában ragadt volna az agyad - Jajj, nem adom annak a csúnya i2k-nak, mert műltkor beszólt és az úgy fájt!

"Itt te nem értesz dolgokat, de akkor legalább maradj csöndben."

Hoppá! Várjunk csak. Akkor már nem csak gyerekes vagy, hanem skizofrén is. Ugyanis, ehhez hasonlót rólad mondtak, néhány hozzászólással lejjebb!

Fogd már fel: épp te akarod megszabni másoknak, hogy hogyan linkeljenek, hogy az neked kényelmes legyen!
    Erre már akkor felhívtam a figyelmed, amikor először beszóltál valakinek emiatt.
    Sőt, emiatt karíkiroztam ki a linkelést a topikban, ahogy minden általam feltöltött zenénél szoktam.
    Ha kis Pistának úgy tartja kedve, hogy nem linkel úgy, ahogy neked tetszik, akkor azt fogadd már el, ember!