xnl87ky5.jpg

free counters

• bigivan
    Üdvözlet minden Tisztelt Fórumozónak!
    Először írok a Fórumba,mert tegnap előtt találtam Rátok! Végigolvasva a bejegyzéseket,olybá tűnik,hogy itt van néhány segíteni akaró és főleg TUDÓ klubtag,ezért néhány dal után érdeklődnék,hátha tudtok segíteni.Megjegyzem,néhány darabot már levettem Tőletek,kár,hogy hamar kikerülnek a rendszerből a feltett nóták.
    MICHAEL BEDFORD-MORE THAN A KISS /valószínüleg Ő lehet a Cilent Circle néven jegyzett alakulat is,ezt a számot még a B.Tóth magnós műsorából vettem fel,de,ellopták.../
    BOY GEORGE-nem vagyok krisna-tudatú hivő,de a dal,amit keresek mégis vmi krisnás induló-féleség,legalábbis a refrén:hare krisna,hare,hare. Ezt a nótát 90-ben játszották B.Bogláron,az Üvegház nevű egységben.A címe.kb. "bo down Mister",vagy vmi hasonlóan hangzik. Ez egy remix lehetett.-A'la Polgár Jenő:Az kizárt dolog,mert nem tudom!
    MONTANA SEXTETT-WHO NEEDS ENEMIES /WITH A FRIEND LIKE YOU/
    Ennek a számnak hivatalosan egyetlen remixét adták ki,az meg is van bakeliton,de nem ezt a verziót keresem,hanem egy olyat, ami egy erőteljes gitárszólóval kezdődik,s abból bontakozik ki a zene.Ez is Bogláron volt sikeres.
    MAX-HIM-LADY FANTASY
    SYRIUS-ÍGY MULAT EGY BEATES MAGYAR ÚR
    /Ez utóbbi a 70-es évek szülötte./
    Köszi a segítséget,előre is!!